Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 07 jan 10, 14:38

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Nok engang, det handler ikke bare om Nordlie. De ville ha vekk Grønhagen, Henriksen og TKK også.

Du som er så opptatt av spillere kommer og går klubben består. Er dette deres bord? Er laguttak deres bord? Er troppen deres bord? Og i media?

Dette handler ikke om sutrete spillere, men det handler om gode arbeidsforhold for ei gruppe som skal prestere og yte maksimalt.
I en klubb vil det finnes personligheter som "alltid" klager, sutrer og som alltid kan finne en "god" unnskyldning for ikke å prestere. Denne sutringen betyr ingen ting og deres stemme teller ikke.
Blir derimot arbeidsforholdene ødelagt og de blir pådyttet en lederstil som de ikke ønsker eller klarer å takle er saken en annen.
Dette problmet er ikke et FFK problem - vi har sett det andre steder også - Lillestrøm kanskje tydeligst.
Det virker som om TN har blitt mer verbal med årene og bruker kjeften for å kompensere for sin egen utilstrekkelighet (det siste er synsing :-) )

Vi skal ta spillerne på alvor i den forstand at vi undersøker om det er slik de beskriver og så skal klubben agere ut fra den erfaring og forståelse den som sitter igjen med etter å ha undersøkt forholdene.

Spillerne skal ikke bestemme, men de har lov å si i fra om hvordan de opplever sin situasjon.

Saken rundt TN har vel vist at dette ikke er rette mann til å arbeide videre med laget. Det er noen med autoritet som må ta laget videre - ikke breikjefta sersjanter

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f