Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 06 jan 10, 22:25

Om nordlie har sagt foucking monky eller ikke vet jeg ikke, men om han har sagt det så gjør det ikke han til en rassist fordet. Hva man sier gjør ingen til rassist det er vel mer noe man sier i stuasjonen uten å tenke seg over. Var sikkert i mangel på bedre banne ord på engelsk


Så å kalde Nordlie rassist synes jeg blir alt for drøyt, men uansett så tror jeg ikke nordlie er den rette mannen for FFK sin fremtid. Jeg gir ikke han skylden for noe av det som er galt i FFK jeg mener bare ikke at nordlie er den rette mannen for å bygge et fremtidig lag for FFK. Mye av at jeg mener han er svak taktisk. Ja han har klokketro på sin stil og kan den godt men når noen gjør et motrekk er han sjakk matt med en gang. Hans lederstil avskyr jeg også på det sterkeste samt at han er dårlig på å involvere de unge. I dagens situasjon trenger FFK en trener som kan hente ut det beste av de unge ved å gi de selvtilitt.

På toppen av det hele så har jo heller aldri nordlie stått ut en kontrakt og han sliter enormt på omgivelsene så like greit å kvitte seg med han nå.

---------------------------

It's only one united. Leeds United


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340