Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

oasis

Knøttespiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 55

Lagt til: 05 jan 10, 22:48

Opprinnelig postet av Lunddesign

Det er flott for din del at du har vært på disse treningene. Jeg har også vært på treninger med Nordlie ved roret. Konstruktiv kritikk? Check. Får fotball til å være morsomt? Tuller du med meg? Skaper en vinnerkultur? Kall det hva du vil, men når man prøver å vinne fordi man er redd for å tape vil ikke jeg kalle det vinnerkultur. Det handler om å ha lyst til og vinne fordi det er gøy. Om han setter laget foran enkeltspillere, hvorfor kaller han enkeltspillere for ting som kvalifiserer til anmeldelse? Ja, jeg har møtt mannen i en idrettsmessig sammenheng. Jeg er enig i at mannen oser. Hva det oser klarer ikke jeg å sette fingeren på, for det er noe stort og voldsomt. Det godt være det er medmennskelighet. Likevel, det hjelper svært lite hva du oser av ham når han gjør det motsatte ved handling.

Det er ikke snakk om drittslenging i kampens eller treningens hete. Om du ikke har forstått såpass enda... Dette går over på trakkasering og mobbing av en person som skal gå foran som et godt eksempel.

Tuller du med meg? Du blankt avfeier mine ytringer som feil, mens du selv kommer med en masse usakelig vissvass om mobbing og trakkasering. Anmeldelse? Nei, nå har du kommet deg på slik et usakelig nivå, at jeg ikke ser for meg at det er noe grunnlag for å diskutere med deg.

---------------------------

"I always said that it was an honour to serve Tottenham Hotspur and I feel the same every time I walk back into the stadium."

Sir Bill Nicholson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f