Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 05 jan 10, 22:05

Opprinnelig postet av Lemmy

Seriøst, get real.

Det er selvfølgelig ikke mulig å spille i adeccoligaen med ni juniorspillere og to seniorspillere. Det har det heller ingen ment. Det har vært "mast" om at FFK må ha to-tre juniorspillere i troppen.

For meg er det totalt urealistisk at Tom Nordlie kan bli i klubben. Om det nye styret freder Tom Nordlie (noe som ville overraske meg mye), så er det etter min mening grunn nok til å skaffe et nytt allerede i februar.

FFK kan velge mellom å sparke Tom Nordlie eller å ha kun to spillere i troppen til neste år som har tiltro til hovedtreneren sin. Spillerne kan selvfølgelig ikke bestemme hvilken trener de skal ha, men alternativet er å ha en spillergruppe som etter all sannsynlighet ikke presterer.

I tillegg så vil det mest sannsynlig si at spillerne går ned ti prosent i lønn. Dette vil klubben tjene mye på. De spillerne som har kontrakter i flere år, vil man spare ganske mange tusener på. I tillegg vil det være vanskeligere for nye spillere som kommer til klubben å argumentere seg til sinnsvakt høye lønninger.

Er valget vanskelig? Nei!

 

Et veldig vanskelig valg. Velger de løsningen du skisserer så er klubben tapt ansikt er en ting men en annen er at der nede får spillerne bestemme alt og det er null kontroll. Tror nok ikke det er så veldig bra heller.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f