Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 05 jan 10, 21:59

Seriøst, get real.

Det er selvfølgelig ikke mulig å spille i adeccoligaen med ni juniorspillere og to seniorspillere. Det har det heller ingen ment. Det har vært "mast" om at FFK må ha to-tre juniorspillere i troppen.

For meg er det totalt urealistisk at Tom Nordlie kan bli i klubben. Om det nye styret freder Tom Nordlie (noe som ville overraske meg mye), så er det etter min mening grunn nok til å skaffe et nytt allerede i februar.

FFK kan velge mellom å sparke Tom Nordlie eller å ha kun to spillere i troppen til neste år som har tiltro til hovedtreneren sin. Spillerne kan selvfølgelig ikke bestemme hvilken trener de skal ha, men alternativet er å ha en spillergruppe som etter all sannsynlighet ikke presterer.

I tillegg så vil det mest sannsynlig si at spillerne går ned ti prosent i lønn. Dette vil klubben tjene mye på. De spillerne som har kontrakter i flere år, vil man spare ganske mange tusener på. I tillegg vil det være vanskeligere for nye spillere som kommer til klubben å argumentere seg til sinnsvakt høye lønninger.

Er valget vanskelig? Nei!

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f