Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 03 jan 10, 21:12

Spørsmålet er om vi har bruk for PAC mest som styremedlem eller som spiller, hehe. Men er du helt sikker på at han ikke har lov til å sitte i styret? Det står vel ikke noe om at bare ulønna personer kan sitte i styret? Han vil være inhabil ved mange saker som omhandler lønn osv, men ellers? En annen ting er vel at han ikke har tid til begge deler, men det er jo en annen sak.

Personlig mener jeg at vi har bruk for PAC som høyrebekk iår, så kan han tre inn i styret til neste år. Da vil han også ha litt distanse til opprivende personlige konflikter, og distanse og horisont er jo bra for lederskap...

Ellers mener jeg at Svein Johannessen kan fungere helt fint, HVIS han blir utstyrt med et helt klart mandat fra ekstraordinært årsmøte. Og når jeg mener "mandat", så mener jeg "ordre".

Imorra er det viktig ikke å bare velge et styre, men også å gi dem helt krystallklare beskjeder om hva som skal gjøres. Det vil således bli veldig enkelt å ta stilling til om styret har gjort jobben sin i slutten av februar.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340