Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TheDude

A-lagspiller

Ble medlem: 03 nov 04
Innlegg: 402

Lagt til: 22 des 09, 14:31

Opprinnelig postet av b-tribunesliter

 

Og da mener du selvfølgelig at han skal sverte sin arbeidstaker offentlig, og du mener at han da også har rett til å snakke dritt om sin arbeidstager på sponsortereff, NOE HAN FAKTISK HAR GJORT ! Er det mulig?

Hvis du står inne for slikt lavmål bør du søke om å få tilbake skolepenga! Kjenner du ikke til noen regler i arbeidslivet, eller bare kødder du?

Ja, jeg er utdannet, ja jeg jobber sammen med folk med høyere utdannelse og ALLE på min arbeidsplass synes dette var et lavmål uten like, javi hadde fått sparken for tilsvarende, ja jeg kjenner mine retter og plikter i arbeidslivet, ja jeg har vært tilllitsvalgt i 4 år, JA, send Ramberg til til h.... vekk.

Da er sikkert du og dine kollegaer så heldig at dere ikke jobber i en så syk organisasjon som det Ramberg gjør. Har man prøvd å ta konflikter internt og bare opplever at det feies under teppe så må man ta i bruk andre virkemiddler. Dette er ikke noe som bare skjer i fotballverden, ble nevnt et eksempel her om brannstasjonen og det er jo bare et av mange.

Noe av det som kjennetegner en syk organisasjon:

 I en syk organisasjon trives de ansatte dårlig og det er ofte et høyt sykefravær som et resultat av dette. En syk organisasjon kjennetegnes også ved at de ansatte har et lavt personlig engasjement og liten interesse for organisasjonens mål og visjon. Effektiviteten er lav og dette igjen gir lite nytenkning og kreativitet. Dette kan henge sammen med at de ansatte opplever lite ansvar og liten grad av selvstendighet. En syk organisasjon har gjerne en autoritær ledelse som tar de fleste besluttninger uten å inkludere de ansatte i prossessen. De viser liten eller ingen tillit til staben. Et annet kjennetegn er at følelser er et ikke-tema, det er et privat annliggende. Konflikter skjules og dysses ned og den enkelte arbeidstakers behov oversees. Som en konsekvens av dette blir det en lav grad av åpen og ærlig dialog mellom ledelse og medarbeidere


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f