Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ika

Bedriftsspiller
Ble medlem: 29 okt 09
Innlegg: 14

Lagt til: 20 des 09, 17:10
Endret: 20 des 09, 17:15
Endret av: ika

Det er ikke noe hemmelighet at Nordlie har en personlighet som ikke går over lengre tid. Ingen finner seg i å bli behandlet sånn, og han er en enorm slitasje på miljøet rundt. Det er også grunnen til han får sparken i alle klubbene han har vært i etter et drøyt år. Hver gang.

All respekt for PAC for å gå ute med dette. Det er en viktig sak å gå ut med, på samme måte som "Muller-saken" for litt siden. Ville Nordlie gjort klubben det beste hadde han gått selv, helt enkelt fordi han ikke har tillit, og egentlig aldri har hatt det. Husk at flere av spillerne i klubben har hatt Nordlie som trener før, og allerede var i fullstendig avsmak til han. Det sprede seg fort til resten av klubben - og det hele ble en selvoppfyllende profeti.

Det er vel å håpe forgjeves på at Nordlie selv innser dette, og gjør det eneste riktige - og for å berge FFK - å ta si hatt og gå. Imidlertid er han tydeligvis hardnakket på å bli helt til han får sparken - hver gang. Og dermed ribbe enda en klubbøkonomi...

Nordlie burde betalt tilbake skatt til gjeldende klubber har han vært med på å ødelegge.

Mannen har i stor grad bidratt til pengeflommen som var i eliteserien, og mange av de røde tallene i klubbene han har vært i. Han handler jo bare overprisete og norske "O2-opptaksspillere", og står for en fotball fullstendig uten kreativitet.

Nordlie er en trener det ikke går an å ha mer enn i beste fall ett år. Etter det er hele klubben sliten og ingen orker det trynet mer. Risholdt sa jo selv det: Vi var lei av Tom, og var glade for at han dro.

Og nå spiller Kongsvinger Tippeliga med hans selv er i Adeccoligan. Som et passende bilde på hvordan det er. Kontinutet er utviklling, hvilket Tom ikke kan gi, og heller aldri kan gi.

Og det er langsiktighet (og ro) FFK trenger NÅ.

 

---------------------------

Fotball er fotball


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340