Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 20 des 09, 13:24

Opprinnelig postet av tomroar

Hadde  Pål Andre startet med å beklage at spillergruppa ikke hadde levert under de to foregående trenerene i denne sesongen og ikke tatt ansvar v for egentrening som forventet av høytgasjerte spillere, kunne vi tatt brevet seriøst.

Han skal ikke inn i FFK systemet mer, det er ikke nok å se andres feil , man må se helheten.  Det samme gjelder Ramberg, han burde vel fått nye magiske briller , han ser ihvertfall ikke egenprestasjon i 2009. Karakter 1.

Nordlie forsvinner sannsynligvis i løpet av et år, når FFK får kontroll på økonomien, RAmberg håper jeg har spillt sin siste kamp på A-laget, Pål Andre bør legge skoa på hylla både i forhold til fotball og klubb.

 

Hvorfor skal han starte med å oppsumere innsatsen av spillergruppen. Dette er jo et brev hvor han begrunner hvorfor han slutter. Han slutter pga at han er sterkt uenig i veien videre med Nordlie som trener.

Spillerne også inkludert ramberg og pac har jo innrømmet svak innsats. Hvor mange ganger må de egentlig skrive det. Skal man kanskje sette opp en tavle på stadion hvor alle spillere skriver på en tavle 100 ganger at vi var elendige i 2009? Blir du mer fornøyd da?


Spillerne og ledelsen har gjort et oppgjør med 2009 sesongen. Nå snakker man om fremtiden. Det er de valg FFK gjør for fremtiden man tar et oppgjør med og som pac nevner i dette brevet og som også er grunnen til at han gir seg.


All hyllest til rambert og pac. Karaktert 6+++++++ på brevet


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340