Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 01 des 09, 12:22

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av schpa84

Prøv å være litt løsningsorienterte og ikke bare problemfokuserte

Eeeeh....? Jeg har lest utrolig mange bra innlegg her inne den siste tiden med forslag til løsninger. Holters har feks skrevet mange gode innlegg, det samme har forsåvidt også FFK1903, kanogvetalt, A.Scheie/A.Hegerfors mfl gjort. De har kommet med sine idéer om hvordan fremtidens FFK bør se ut. Man kan enten være enig med det, eller ikke. Men er ikke det å prøve å finne en løsning? Er det å fokusere på problemer? Holters liker du jo ikke, så han kan vi jo glemme. Enten har ikke du lest en dritt, eller så gjør du deg dum med vilje.

Jeg føler at jeg ikke har én eneste liten jævla ting å være positiv over med FFK om dagen. Jeg prøver hardt å komme på noen, men jeg klarer det ikke. Klubben blir kjørt i grøfta pga inkompetente folk i viktige stillinger. Jeg heller mer og mer mot sofaen neste sesong, jeg tror faktisk ikke jeg ønsker å legge penger inn i en klubb som noen suppegjøker gjør sitt ytterste for å ødelegge. Forsvinner Henriksen, Vestvik, Gjeldnes og Nordlie + gymlæreren kjøper jeg sesongkort på flekken. Nå er jeg i den berømte tenkeboksen.

 

Tiden er inne for å stå samlet bak laget. Når enkelte truer med å boikotte laget neste år og ikke løse sesongbilletter, straffer det kun laget i vårt hjerte. Alle har godt av å få skuffelsen og aggresjonen over nedrykket ut av kroppen, men det har vi brukt de siste ukene på. Nå er det veien tilbake til det ypperste selskap som gjelder. Og da er det din og min plikt som supporter å støtte laget.

 

Ville bare legge inn ett utdrag av Jan Rafn sine kloke ord fra forsida... I disse boikottider...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340