Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 30 nov 09, 21:43
Endret: 30 nov 09, 22:04
Endret av: Magnum

Jeg har egentlig "ferie" (har lest, men ikke skrevet her siden nedrykket), men i lys av dagens "fantastiske" nyhet, føler jeg at får komme med et lite innlegg til... ettersom det ser ut som om ferien kan bli lang:

Jeg hadde et lite håp om at de som hadde makt til å gjøre noe, ville benytte den fantastiske muligheten som dette nedrykket tross alt ga til å få rydda opp i så mye dritt som mulig og starte på scratch ("ta en Stabæk"), med ny optimisme og nye muligheter, før neste sesong. Jeg skjønner fortsatt ikke at folk kunne kalle meg for pessimist før Sarp-kampen, for det viser seg jo nå at jeg har vært belemra med en optimisme av helt urealistiske proporsjoner: Styre(r) og ledere i Fredrikstad fotballklubb fortsetter - egentlig ikke overraskende - å trampe i alle klaver og all salat de kommer over, og tar konsekvent alle gale avgjørelser og fucke opp klubben vi elsker.

Jeg vil ikke framstå som noen slags medgangssupporter. Det er da heller ikke sportslig motgang som plager meg, det er vanstyre, idioti og inkompetanse. Jeg har opplevd for mye av de i real life til å føle at jeg egentlig gidder å plages med det i den sporten som jeg til en stor grad er opptatt av for å - let's face it - få noen avbrekk fra hverdagen.

Jeg skal ikke utelukke at jeg plutselig angrer og er tilbake. Men akkurat føles det som nevnt som om jeg skal ha en lengre "ferie" fra FFK.

Jeg har jo heldigvis et lokalt fotballag her jeg bor som jeg kan følge med på i mellomtida. En (numera) ganske veldrevet klubb, med ambisjoner, godt spill (og en god andel uflaks i opprykkskvaliker). Der er man nok garantert å få se mye mål og mange seire til året - og noen gode, gamle kjenninger på laget er det også.

Det er forøvrig også betydelig billigere å gå på Halden stadion enn å gå på Fredrikstad stadion og pines...

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340