Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 30 nov 09, 19:57

Må jo nesten regne med at opptil en 7-10 spillere kommer til å forlate klubben den nærmeste tiden. Spillerne har verken tillit til styret eller til trener. Klubbens eneste mulighet til å snu den negeative trenden på da blir jo og kvitte seg med nærmere 50% av spillerstallen for så å hente inn spillere som ønsker å spiller under Nordlie.

Vel da er det bare å ønske velkommen til x antall tidligere start og lsk spillere. Tipper Johnsen og Midtun Lie er de første to spillerne som blir hentet ihvertfall.

Min holdning er ikke at spillerne skal ha makt til å sette av en trener eller skal kunne bestemme over klubben. Men når varsellysen har blinket rødt i ett helt år, da er det kanskje ikke så rart att spillerne (eller 60% av de ansatte) sier ifra om at noe er alvorlig galt!!

Vel hadde Supportere med hjerte i klubben meld seg inn i FFK og stemt frem ett dugandes styre, som kunne omgjort strukturen i klubben slik at det faktisk er klubbens medlemer som skal bestemme fremtiden og ikke aksjonærer som har kjøpt seg makt. Inne med sjel og hjerte, ut med kjøpt makt og egoistiske soloraid!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340