Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

marevan

Knøttespiller

Ble medlem: 20 mai 07
Innlegg: 61

Lagt til: 30 nov 09, 01:45

Opprinnelig postet av kjo

Opprinnelig postet av marevan

Jeg tror faktisk du tar helt feil her. Dette er vel en helt typisk situasjon fra arbeidslivet, der man har profesjonell toppleder, men arbeidskraft som har gjort begredlig jobb, med resultat deretter. Arbeidervernet i Norge er jo så sykt sterkt at det nesten er umulig å si opp folk uten en laaaang prosess.

Henriksen gjør en god jobb, i en vanskelig situasjon og det lukter altfor mange utenomsportslige intensjoner av styret..

Det eneste som kreves for oppsigelse for folk, er at oppsigelsen skal begrunnes, og at oppsigelsesgrunnen skal være saklig. Saklig grunn kan enten ligge i forhold hos arbeidsgiver (omstrukturering, dårlig økonomi, synkende arbeidsmenge, mindre arbeidskrvende arbeidsmetoder etc), eller i forhold knyttet til den ansatte; (ikke gjør jobben som forventet, brudd på tillit, brudd på regleverk, ikke opprettholdt nødvendig kompetanse etc..) Myten om at det er "umulig" å si opp folk er så gal som den kan bli. Du snakker rett og slett om noe du ikke har en dritt peiling på. Du er selvfølgelig i din fulle rett til å mene at FFK's topppledelse har gjort en bra jobb, men jeg kjenner ikke en eneste virksomhet som har så dårlig tillit som FFK har i dag. For meg er dette et soleklart ledelsesansvar.

 

Legg merke til at jeg snakket om Henriksen, ikke hele toppledelsen. Og det spørs nok om LO hadde tatt vel imot den oppsigelsen. En 2-ukers Manpowerkontrakt hadde nok gått bra å si opp passelig greit.

---------------------------

"..spennende spiller denne Werni, hardere mottak enn skudd.."
-- Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f