Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 25 nov 09, 11:55

Jeg husker noen bemerkninger som Grønhagen kom med da han overtok som FFK trener vinteren 2007. Han sa at enkelte spillere i FFK ikke levde og oppførte seg slik det var påkrevd av profesjonelle idrettsutøvere. Årsaken til at jeg husker dette er att det bekreftet det mange her på forumet mente om spillerne under Eggens ledelse. Likeledes yttret Nordlie noe om at enkelte spillere på FFK trodde de var viktigere enn laget(husker ikke ordrett hva Grøngahen eller Nordlie sa, men budskapet var ikke til å ta feil av)

I den senere tid har man vært vitne til at enkeltspillere har gått ut i media og stor sett vært opptatt av å fremme egeninteresse fremfor laget, jeg nevner lønnsforhandlinger, kontraktsforhandlinger, missnøye med for lite spilletid, lekkasjer til pressen, annonym støtte til aksjon mot egen ledelse og nå sist, tilbud om å gå ned i lønn for å fjerne treneren.

Dette forteller om en ukultur som har fått lov til å gro seg fast og som vi ser utslag av. Det denne gjengen trenger nå er en trener med fast hånd som forteller spillerne at det er treneren som bestemmer. De trenger en som forteller de at spillerne er ansatt i FFK og at det er der deres lojalitet bør ligge. Videre bør denne treneren be de se seg i speilet og evaluere deres egeninnsats i sessongen 2009. De bør også begynne å spørre seg selv "hva kan jeg gjøre for FFK" og ikke bare "hva kan FFK gjøre for meg".

Mange snakker om at Nordlie ikke er rett mann for FFK, kanskje er han ikke det, hva vet jeg. Men at FFK spillerne har behov for noe av det Nordlie representerer er jeg overbevist om. Man kan gjerne sparke Nordlie, men hvis noen tror at man er kvitt alle problemene med det så kan man fort få seg en overraskelse.

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f