Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 24 nov 09, 23:34

Jeg vet at mange vil være uenige med meg, men jeg føler en gryende irritasjon over FFK spillerne! Hva har de bydd oss på i 2009; de  var elendige og presterte svakt i trenningskampene tidlig i vinter, så kom seriespillet:svakt spill på hjemmebane, skamlig prestasjoner på bortebane. Dårlige under Grønhagen, elendige under Aune og svake under Nordlie(spillemessige)det kulminerte i nedrykk etter en skrekkopplevelse av en kamp mot Sarpsborg. Den ene spilleren etter den andre står frem med sine frustrasjoner, "for mange utlendinger og for få lokale" skriker den ene, "innkompetente ledere" roper andre. sikkert noe riktig i disse utsagna, hva vet jeg.

Det jeg derimot savner er: hva med litt selvkritikk?, hva med litt mer ydmykhet ? i forhold til egne prestasjoner. Hva med å ta litt ansvar? Når man man helt fortjent rykker ned, etter å ha spilt "skrekkfotball" en helt sessong, vært svake under tre trenere,og tapt de viktigste kampene, da nytter det ikke å skylde på andre. Det er en slik taper-mentalitet som fort kan gjøre at FFK tar en "Hamkam" neste sessong. Har ikke hørt en FFK spiller be fansen om unskyldning for deres elendige prestasjoner i 2009, har ikke heller hørt de love oss å brette armene og kjempe om opprykk i 2010, nei det eneste vi har hørt fra de er unskyldninger!

Det siste "stuntet" til spillerne føyer seg i rekken av merkelige og lite gjennomtekte aksjoner fra deres side.  jeg nevner: lønns og kontraktsforhandlinger i media, anonym støtte til Plankehaugen og deres aksjon mot Henriksen og ikke minst en ganske åpenbar motstand mot ansettelsen av Nordlie( slik holder man internt og særlig i den situasjonen FFK var i på det tidspunktet) jeg er klar over at alle spillerne ikke er innvolvert i dette så jeg skjærer ikke alle over en kam.

Jeg har fulgt med på internasjonal og norsk fotball i mange år, men dette som kommer frem om spillernes vilje til å gå ned 10% i lønn for å bli kvitt en trener har jeg aldrig hørt om!

Det skal bli interesante tilstander i norsk fotball hvis ledelsen går med på dette

ps; håper inderlig at ryktene om Bjørnebye eller Skullerud ikke stemmer. Å ansette en av disse to må jo kunne karakteriseres som en desperat handling. 

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f