Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 24 nov 09, 14:15

Opprinnelig postet av palespen

 

Nå skal det jo sies at i andre klubber har det gått på at Nordlie har blitt for mye for mange spillere over tid,at det blir mye slitasje i lengden,og at det ikke har fungert mer enn i korte perioder.

Mens i FFK er jo spillerene misfornøyde før han ankommer, og når sesongen er ferdig skal han fjernes, virker som om det er litt bestemt på forhånd at Nordlie er en grusom mann. Blir litt for enkelt mener jeg

Det samme har jeg tenkt på også. Det ble jo spredd frykt bøant spillerne om hvordan han var før han kom, og det rakk nok å feste seg et mening om hvordan Nordlie faktisk er før han kom. Det kan forøvrig virke som om dette bildet bare har blitt forsterket. Nordlie selv skulle ønske at han kunne kommet tidligere slik at han kunne få en roligere start og rekke å bli litt kjent med gutta før han slapp løs "demonene" sine ;) Men slik det utartet seg ble det ikke tid til slikt og da var det ikke vanskelig å få bekreftelse på historiene man hadde blitt fortalt.

Jeg synes det er trist for FFK og Tom Nordlie at erfaringene ble som de ble her i byen, men det virkelig kritikkverdige er selve ansettelsen. Jeg tror det er riktig å kvitte seg med Nordlie selv om situasjonen er uheldig.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340