Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 19 nov 09, 15:34

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Hvor mye vil dette koste? Hvilke løsninger er det du ser for deg? Hareide? Skullerud? (...) FFK har ikke råd til å sparke ham fordi realistiske erstattere sannsynligvis vil være minst like kostbare. Det er ikke snakk om noen "sunk cost". Mannen må erstattes likefullt.

Jeg hadde faktisk et tankeeksperiment på det der forleden, og jeg hadde store problemer med å finne en norsk trener jeg ønsker til klubben. Hareide er den eneste norske treneren jeg anser som interessant, men det kan så være. Det går an å se litt lenger enn til resirkuleringsgruppen av norske mediatrenere, f.eks. til Sverige eller Danmark. Nei, vi har ikke mulighet til å hente en Jönsson eller Hamren, men vi har mulighet til å hente en Jönsson før han ble Stabæktrener... Det er slike kandidater FFK må kartlegge, finne og investere i.

Selvsagt finnes det realistiske alternativer til Nordlie. Jeg velger å tro at det er mulig å finne trenere som koster langt mindre enn Nordlie i drift, er minst på høyde rent fotballfaglig, men som enkelt overgår ham som people's person.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340