Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 19 nov 09, 15:08
Endret: 19 nov 09, 15:35
Endret av: Lars 29

Supreme NTM

 Vi har en trener som ganske grunnløst får skylden for nedrykket samtidig som mannen har vært i jobben i tre måneder.

Lars 29. Er totalt uenig. Nordlies mangelfulle og tildels kritikkverdige coaching i Sarpsborg kampen førte faktisk til at FFK rykket ned, det kommer man ikke utenom. Vi kom til kvalik og misslyktes mot et på papiret betraktelig dårligere lag. Han førte oss en plass ned på tabellen, det er fakta selv om han var hentet inn for en vanvittig lønn for å redde klubben fra nedrykk.

Hva Nordlie tenker før og under kamp mot Sarpsborg er for meg ganske utrolig. Man bytter ikke inn den eneste som klarer å slå ordentlige innlegg ( Valencia ) for så å bytte han ut igjen og heller kjøre Opphaug og Piroja frem. Dette gjør han istedet for å bytte inn en midtbanespiller/spiss etc som ni av ti ganger oftere scorer mål enn en midtstopper.. Er også sterkt kritisk til at RK ikke engang fikk bli med i troppen, tror en RK med sin fotballforståelse og pasningsfot kunne blitt en joker i en slik kamp. Dette var ikke bare en vanlig fotballkamp men også en kamp med mye historie og følelser. Ville også brukt en H.E Ramberg, Pål Andre og Thomassen i denne kampen.Er også sterkt kritisk til at Nordlie for enhver pris skal spille 4-3-3 enda FFK ikke har spillere til en slik formasjon. Å endre spillestil så sent i sesongen er aldri heldig og etter min mening dårlig dømmekraft. De som er så for Nordlie, ta dere en tur på trening og opplev hvordan han behandler mennesker. Hva prøver han å være. En psykopatisk versjon av A.Ferguson? En sjekk med hans tidligere arbeidsgivere gir ikke akkurat en god CV. Unntaket er kanskje Viking og Kongsvinger. Men mannen har vært en belastning i alle klubbene han har vært hvor han pga sin væremåte blir uønsket. Det er fakta og han lærer tydligvis aldri.

Mange her inne er så kritiske til Ramberg. Vil bare minne om at han kanskje var FFK,s beste spiller i vårsesongen. RK spilte også hele kamper og var fit. Men alt som har skjedd i løpet av året preget dem på lik linje som de andre.

Hva har Borges prestert i høst utenom kremscoringen mot Lyn? Gashi? Til og med Piroja, vår jevneste spiller har vært under pari.

FFK  må rydde opp i alle rekkene også på trenersiden. Slutt å snakk om Aune. Han har ingen kvaliteter og ferdigheter som kan gjøre FFK til et topplag. Somsagt hent KTE snarest. En A.Sandstø er også en trener som har fått til mye med små ressurser. Man trenger en samlende trener.

 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340