Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 19 nov 09, 14:28

Opprinnelig postet av Holters

Ingen kan påstå at denne ansettelsen er et resultat av langsiktig tankegang. Da er man i mine øyne sveiseblindt naive. Om dette hadde vært et resultat av langsiktig tankegang, så ville man ha gått grundigere til verks i ansettelsesprosessen og kartlagt markedet skikkelig fremfor å la Dag Solheim ta én telefon til to kandidater, få hele ansettelsen hamret igjennom på få dager, og deretter tvinge mannen til å starte umiddelbart mot hans ønske.

Det er ingen som har påstått at ansettelsen av Nordlie var et resultat av langsiktig tankegang. Så langt derifra, hvor har du egentlig det fra? Det var kortsiktig tankegang til de grader, og det virker som om Nordlie fullt ut bestemte vilkårene for kontrakten. Ingen tvil om det. Men nå har det seg sånn at Nordlie faktisk har uttalt et ønske om å bli en mer langsiktig løsning, og det er rimelig naturlig siden hans anseelse som noe annet enn en kortsiktig løsning begynner å bli rimelig tynnslitt.

Men nå er det nå en gang slik at vi sitter på en hovedtrener som har kontrakt for to nye år, som ifølge deg vil koste 2,4 millioner å sparke, og som må erstattes med en som er kapabel til belastningene det er å være FFK-trener OG besitter faglige ressurser til å gjøre FFK til et topplag igjen. Hvor mye vil dette koste? Hvilke løsninger er det du ser for deg? Hareide? Skullerud? Faktum er at løsningene er få og det vil bli veldig kostbart hvis man da ikke skal ta en "Rosenborg" å ansette assistent-treneren da. Hvor ligger pengene til en slik trener, og hva kan FFK lokke med hvis man bruker en allerede rævkjørt økonomi på sparking og ansettelse av ny trener. Spennende talenter og en skandaleforfulgt spillergruppe i oppløsning? Det er lett å si spark-spark, men da må det foreligge realistiske løsninger. Og det finnes det ikke per i dag. FFK har gjort sitt valg tidligere i høst (dessverre), nå må man ta konsekvensen av dette og gjøre det beste ut av det. Vi har en trener som ganske grunnløst får skylden for nedrykket samtidig som mannen har vært i jobben i tre måneder. FFK har ikke råd til å sparke ham fordi realistiske erstattere sannsynligvis vil være minst like kostbare. Det er ikke snakk om noen "sunk cost". Mannen må erstattes likefullt.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340