Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 19 nov 09, 14:01
Endret: 19 nov 09, 14:05
Endret av: Holters

Men Alexx da... Det er heller ikke god "diskusjonskultur" (eller nettikette om du vil) å smøre på med haugevis av utrops- og spørsmålstegn. Man får ikke større gjennomslagskraft av den grunn. I stedet fremstår det man skriver snarere som tildels barnslig, skrikende og slitsomt å lese, noe som i hvert fall ikke gir meg særlig lyst til å gå inn i en dypere, sakligere diskusjon.

Jeg har sagt det før, og sier det igjen:

Det bør være åpenbart at stuntet med å hente inn Tom Nordlie var ment som et krisetiltak for å redde plassen i Tippeligaen.

De som mener noe annet må gjerne gjøre det, men jeg skal like å se hva som er argumentene utover at fyren utrolig nok fikk trumfet igjennom kravet om en lengre kontrakt.

At Tom Nordlie er FFK-trener er utelukkende et resultat av panikk, der - i mine øyne - inkompetente personer følte at noe måtte gjøres - omtrent samme hva - og redningsmannen Tom Nordlie hadde klart det før, så hvorfor ikke i FFK? De så seg blinde på at noe måtte gjøres, og glemte helt å beskytte klubbens interesser.

Tankegangen om at noe måtte gjøres kan jeg forsåvidt tildels forstå og akseptere. Hovedfeilen var at man ikke evnet å forhandle frem en god kontrakt som beskyttet FFKs interesser. Det er rett og slett skandale at man klarte å gå med på alle krav Nordlie stilte. I mine øyne vitner dette om en rutinert ringrev som lurte FFKs forhandlingsmenn trill rundt. Å prestere å gi mannen tidenes høyeste trenerlønn i FFK med bonus på toppen, det hele og fulle sportslige ansvaret, og ingen nedrykksklausul, er for meg helt ubegripelig.

Kontrakten er utformet helt og holdent etter Nordlies interesser!

La oss si at FFK i stedet for eksempel tilbød Nordlie en kontrakt ut 2009-sesongen med 1,5 millioner i lønn pluss én million i bonus og automatisk forlengelse (to år) med to millioner kroner i året dersom han maktet å holde FFK i Tippeligaen...

Tror der Nordlie hadde takket nei?

Det tror ikke jeg. Mannen var desperat etter å sikre seg, da han ikke hadde jobb i Kongsvinger utover 2009 siden de ikke har råd til mannen.

Ingen kan påstå at denne ansettelsen er et resultat av langsiktig tankegang. Da er man i mine øyne sveiseblindt naive. Om dette hadde vært et resultat av langsiktig tankegang, så ville man ha gått grundigere til verks i ansettelsesprosessen og kartlagt markedet skikkelig fremfor å la Dag Solheim ta én telefon til to kandidater, få hele ansettelsen hamret igjennom på få dager, og deretter tvinge mannen til å starte umiddelbart mot hans ønske.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340