Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 19 nov 09, 10:50

Mange fine poenger Supreme NTM!!!!

Jeg kan nesten ikke tro det, at vi fortsatt driver og diskuterer sparkingen av en trener som ledet laget i 8-9 kamper av totalt 31. Enkelte bruker fine "moteord" som "langsiktighet", "kontinuitet" og snakker om at det tar tid å bygge opp et lag. Så vil man sparke en trener som har vært her i 2.5 måned av en 2.5 års kontrakt???

Det vil i tilfelle si at FFK har hatt 4 trenere under ett år???? Det kan sies mye om akkurat det, men langsiktighet og kontinuitet er det ikke! Argumentene som brukes for sparkingen kan mildest talt sies å være "noe" underlige. At han ikke klarte å redde FFK fra nedrykk kom ikke som noe overraskelse på meg, og det burde ikke være noen overraskelse for andre som så FFK gjennom hele sessongen, laget var rett og slett ikke godt nok for Tippeligaen det endelige beviset var tapet for det 5 beste laget i Adeccoen!

I ansettelsen av Nordlie ble ledelsen i FFK beskyldt for å ikke tenke langsiktig, men det er jo det de har gjort! hvis ikke så ville de sannsynligvis bare tilbudt Nordlie et halvt års kontrakt til plassen var eventuelt sikret, slik Viking og Kongsvinger gjorde den gangen.

At Nordlie er upopulær hos spillerne er slettes intet godt argument!!! Han var vel ikke akkurat populær hos Kongsvinger heller, jeg kjenner personlig Thomas Pereira fra Viking og tro meg han var ikke populær der heller!, men resultatene taler for seg! jeg velger å se på de!!

Spør Kristoffer Hæstad og Fredrik Strømstad om deres syn på Nordlie, såvidt jeg vet har de bare positive ting å si om mannen, men det er like irrelevant for FFK som at Roger Risholt ikke er noe stor fan! Det viktigste er hva laget som Nordlie leder har prestert når sessongen 2010 er over!!!

Registrerer også at folk som tidlig i høst ville ha Aune på hodet og ræva ut og tok i mot Nordlie som vår tids "Jesus" nå plutselig vil ha Aune tilbake og kaste Nordlie!! Fotball er jammen et fasinerende spill!!

 

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340