Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 19 nov 09, 09:56

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Men fortsatt mener jeg det er feil å sparke Nordlie. Wink Vi har ikke råd,

Tom Nordlie skal ha ett år med etterlønn, dvs 2,4 millioner kroner (kaktus i posten til Gjeldnes & Co som forhandlet frem den avtalen). Det betyr at FFK kan slippe unna med å betale 2,4 millioner fremfor 4,8 til en fyr som over hodet ikke burde ha vært i klubben. Da har man 1,2 millioner som kan brukes på en annen hovedtrener de neste to årene, og fortsatt gå i null mtp. Nordlies vanvittige lønn.

Det blir feil å si at klubben ikke har råd. Problemstillingen bør være om vi har råd til å la være. Ringvirkningene og kostnadene ved å fortsette med Nordlie kan være langt større enn de 2,4 millionene FFK nå må ut med for å bli kvitt ham.

Følger deg på den Holters, men om vi skal være helt ærlig, er det noen særlig sjanse for at Nordlie forsvinner? Kan ikke se for meg at dagens ledelse i klubben sparker han etter få måneder i jobben, tror ikke de har baller til det. Da må det i tilfelle være at spillerne gjennom sin misnøye tvinger det gjennom kanskje, enten ved at Nordlie sjøl skjønner at det er best om han gir seg eller at klubben til slutt skjønner tegninga og sier han opp(tvilsomt).

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340