Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 19 nov 09, 09:49
Endret: 19 nov 09, 10:10
Endret av: Snæbbuss-aristokrat #78

Opprinnelig postet av denialsander

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

 Nå håper jeg bare at han ikke trøster seg med wienerbrød, har hørt fra en av byens bakerier at han er veldig glad i det og croissanter, ikke akkurat toppidretskost! Undecided

Så du mener at man ikke kan være toppidrettsutøver selv om man skulle finne på å spise f.eks. 3 croissanter og 2 wienerbrød hver dag?  Har vi ikke nok negativt å tenke på rundt klubben om ikke vi skal klare å lage noe ut av dette også?

 

Hehe, var jo ikke akkurat seriøst ment da, men kanskje ingen morsom spøk. Smiley'n var egentlig ment å være blunkesmil da, kanskje det som ble misvisende. Ser uansett ingen grunn til at du skal gjøre det til at jeg her skaper en negativ ting rundt klubben, virker jo nesten som du da leter etter noe å sette fingeren på. Nå er jeg stort sett alltid positiv i innlegga mine og skriver hvertfall ikke unødvendig dritt om klubben, så føles rimelige malplassert for meg den meldinga di der. Poenget med innlegget var jo at jeg føler med Borges etter de enorme nedturene han har opplevd den siste tida, så slenger jeg altså på en håper ikke han trøstespiser wienerbrød fleip og det er hva du klarer å dra ut av innlegget, vet ikke helt hvem som har feil fokus jeg?

Vet ikke om du ønsket noe svar på spørmålet ditt, men vil vel tørre å påstå at å spise 3 croissanter og 2 wienerbrød daglig er en dårlig idè om man ønsker å prestere maks ja, uten noe sammenligning til Borges her. Dessuten regner jeg med at klubben har grei styring på at spillerne spiser nogenlunde riktig.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340