Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5524

Lagt til: 19 nov 09, 09:12

Opprinnelig postet av Supreme NTM

 

Men fortsatt mener jeg det er feil å sparke Nordlie. Wink Vi har ikke råd, han har ikke fått noen sjanse en gang og langsiktigheten i å bruke millionbeløp på sparking og ansettelse av ny trener eksisterer ikke. La Nordlie få fortsette, så kan klubben legge ned de økonomiske premissene man trenger for å drive fornuftig. Det sportslige ansvaret til Nordlie kan være et gode for klubben hvis dette blir utarbeidet fra de økonomiske forutsetningene man har. Men da må klubben styres rett, og det mener jeg det neppe kan sies å være tilfelle per nå.

Tar litt bladet fra munnen nå, for det ser jo ikke ut som om det skjer noen verdens ting til tross for en skandaløs styring av klubben.

Vi må ha et styre med en visjon og en misjon, konkrete arbeidsplaner og målsetninger, og sist men ikke minst en serie av verdier som FFK som klubb må legge til grunn for hele virksomheten. Dette har vært tatt opp før, men det har såvidt jeg vet ikke skjedd noe. Hvordan skal vi få på plass et slikt styre? Den eneste løsningen jeg ser er å legge ned en gruppe som utarbeider en plan for et "kupp" hvor et nytt styre med disse ambisjonene blir valgt inn. Her trengs det jo tonnevis av initiativ og engasjerte ildsjeler som er innstilt på å dra i samme retning. Vi har nok engasjementet på plass, spørsmålet er om initiativ og viljen til å dra i samme retning eksisterer. Hvordan er forresten reglene for å få på plass et ekstraordinært årsmøte? Det skjedde jo i forbindelse med emisjonen i januar i år... Tror nok forutsetningene for en slik 'omveltning' ligger til rette "nå", ventes det med å gjøre noe blir jo klubben fortsatt styrt på den samme måten. Og jeg tror de fleste oppegående mennesker ser at dette bærer feil vei om man skulle fortsette i samme spor. Sorry hvis jeg drar den litt langt, men ser ikke helt hvorfor det ikke gjøres noe konkret når man kommer fram til "fine tanker", samtidig som det skjer null handling.

For det første så mener jeg det på sin plass å avslutte med Nordlie så fort som mulig. Nå er vi i adecco ligaen, og det er en glimrende anledning til å bygge noe solid fra bunnen av, og å utvikle klubb, sportslig apparat og spillerestall. Nå kan man lære av feilene som har vært gjort.

Jeg tror ikke en trener, som krever full kontroll over det sportslige, er rett mann for jobben. Man bygger ikke en klubb med en urokkelig, og i denne sammenheng ufyselig, diktator på laget. Det blir dyrt å avslutte med Nordlie, men ikke dyrere enn å beholde ham. La Aune/Jocke ta over ansvaret. Det blir i liten grad noen ekstrakostnad. Det er mulig at disse hadde begrenset autoritet i spillergruppa i sommer, men nå er mange av de elste og mest uregjerlige spillerne borte. Jeg tror det er klokt av klubben å utvikle egne krefter også på trenersiden.

Når det gjelder klubbstyret så er det slik innrettet at det kun er ca halvparten av styreplassene som det er valg på hvert år. Det er altså ikke praktisk mulig å bytte ut hele styret. Carl Morten ble gjenvalgt i januar, og hans posisjon velges på nytt først i 2011.

---------------------------

Failure has a name - Tom Nordlie


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340