Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 15 nov 09, 12:14
Endret: 15 nov 09, 12:16
Endret av: Costanza

Staw

Ophaug - Martinsen - Shabani - Thomassen

Askar - Ramberg - Gashi

Valencia - Person X - Andersson

Person X skulle veldig gjerne vært Gardar Johannsson. Han ville vært et bortimot perfekt valg som midtspiss i 1. divisjon. Nå må vi ut og finne en lignende type. Selv om Gardar muligens krever høy lønn, kan det fort bli enda dyrere å både kjøpe og lønne en spiller av tilsvarende kvaliteter som vi vet er kapabel til å score minst 10-15 mål i 1. div.

Jeg har ikke regnet med at spillere som Everton, Piiroja, Wallace og Borges blir med videre. Czwartek kan gå inn på høyreback hvis han fortsetter, og Ophaug skyver da unge Shabani ut av laget (dessverre). Ophaug blir nemlig kaptein på dette laget. Martinsen må være med fordi Shabani/Ophaug blir altfor tregt sammen.

Og selv om spillerinvest foreløpig holder igjen, regner jeg med at vi får se 2-3 nye ansikter i klubben - i tillegg til de som hentes opp fra junioravdelingen - når serien sparkes igang. Her bør man fortrinnsvis se etter undervurderte spillere med potensial i norsk 1. og 2. div uten veldig stiv prislapp. Forhåpentligvis kan vi tjene noen kroner på salg av Wallace og Borges, og vi kan starte på nytt med en fornuftig økonomisk linje uten impulskjøp og kortsiktig tankegang (som har preget oss i all min levetid). Men dette er endringer som også forutsetter mindre makt til treneren, og da sitter vi igjen med vårt udiskutabelt største problem; Tom Nordlie på toårskontrakt...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f