Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 15 nov 09, 10:42

Det var vel som forventet, all den tid vi rykket ned. Håper PAC tar en sesong til. Så får vi heller ta det som en bonus om Raio velger å bli, jeg skjønner det om han vil gå til en klubb på øverste nivå. Håper bare at det ikke blir til en klubb som vi vil kjempe mot om å unngå nedrykk i 2011 om vi går rett opp igjen. AaFK var jo visstnok interesserte. Går han til en norsk klubb håper jeg heller det blir f. eks. Brann (som har slitt på stopperplass i år og sikkert hadde hatt nytte av Raios tjenester). Håper helst han går til Sverige.

Spørsmålet er nå - hvilke av disse gutta kan vi erstatte med egne yngre spillere? Barsom sin plass på laget tar Thomassen (eller Ramberg får mer spilletid igjen), den er grei. Wass og Gardar har jo knapt spilt i år, så der er det ikke snakk om å erstatte noen. Kvisvik er vel egentlg allerede erstattet (av Andersson).

Om Raio går, lukter det vel mer spilletid for Agim Shabani, om han holder seg skadefri.

Konklusjonen blir vel at vi ikke trenger å dra på handletur for å erstatte de som drar nå. Om vi eventuelt ender med å selge/miste flere (Éverton står vel først i køen mtp prislappen vi må ut med for å beholde ham) så må vi handle.

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f