Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 13 nov 09, 14:56
Endret: 13 nov 09, 15:15
Endret av: Holters

http://f-b.no/article/20091113/FFK/221255611/1220/NYHET her er brevet Sørlie, som er en av FFKs enestående frivillige, har levert klubben og FB.. der står det blantannet:

Sommeren 2006 var FFK Sport ASA i realiteten konkurs. Takket være konseptet Fredrikstad Spillerinvest AS ble klubben reddet fra konkurs. Etter dette ble FFK-systemet tilført mange dyktige personer, som arbeidet langt mer enn det man kan forvente av noen arbeidstager. Når jeg tenker tilbake har de ansatte og frivillige jobbet til alle døgnets tider, til enhver jobb er utført. Nå om dagen er det slik at mange av de ansatte står med hånda på dørklinka klokken 16.00.
På bakgrunn av den støy som foregår rundt FFK for tiden, at jeg ser at de ansatte i klubben mistrives, samtidig som Ulf og Jaran Berg blir uthengt på en særdeles smakløs måte, velger jeg å uttrykke den fulle og hele sannheten om hvordan jeg opplever hverdagen i FFK.

Dette er ikke noen personlig vendetta mot administrerende direktør Runar Henriksen. Jeg bedyrer at Henriksen aldri har gjort meg noe personlig vondt. Det jeg vil komme frem til er at alt bråket som nå foregår, i etterkant av et helt unødvendig nedrykk, kunne vært tatt tak i på et langt tidligere tidspunkt. To svake styrer og en lite samlende administrerende direktør må ta det hele og fulle ansvaret for den situasjonen klubben befinner seg i. Vi har jobbet i et år totalt uten retningslinjer, uten en plan, og uten en styring fra toppen.

Den første store saken klubben fikk i fanget var oppsigelsen av Tor Kristian Karlsen. I forkant av dette foregikk det en hektisk virksomhet blant enkelte ansatte ledere og styremedlemmer, som ville fjerne Anders Grönhagen som hovedtrener. Disse personene misregnet dog intelligensen til Grönhagen, som forsto hva som foregikk. Grönhagen ventet til rett tidspunkt, der han hadde spillergruppen i ryggen og satte press på Henriksen og styret, som de ikke hadde forventet. De vendte seg da mot Tor Kristian Karlsen og valgte å si opp ham i stedet, da de var redde for det trykket omgivelsene ville sette inn hvis Grönhagen måtte gå. Spillerne, som er FFKs ansikt utad, visste allerede da om det skitne spillet som foregikk i klubben, og fikk selvsagt mistillit overfor ledelsen. Tor Kristian Karlsens store feil i FFK var trolig at han ikke presenterte seg for spillergruppen og viste at han var deres arbeidsleder. I tillegg hadde han skrevet negative blogger om FFK og enkeltspillere, som selvsagt ikke ga ham tillit blant spillerne.
Grönhagen vant maktkampen, og visste at flere i styret hadde jobbet bak ryggen hans i lengre tid. Hans tillit til Henriksen og styrerepresentanter ble selvsagt ikke større etter dette

Står litt mer om møtene som har blitt holdt, og litt andre ting som har skjedd der sånn.. Hva skal man si til dette her da? Horribelt vil jeg si..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340