Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jag

Knøttespiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 70

Lagt til: 11 nov 09, 09:16

Opprinnelig postet av keiko99

forsangeren vi har i dag griner ikke på nesa, men når enkelte ikke klarer og akseptere at det er den forsangeren vi har så er det ett problem hos den enkelte perssonen.

Ja vi trenger supportere som gir 100 %

 

Nå står ikke jeg blandt plankehaugen til vanlig, men gjorde det blandt annet borte mot Stabæk. Dersom vedkommende som var forsanger der er vedkommende som er fast forsanger, ja så skjønner jeg hvor skoen trykker for PH. Faen for en tulling. Null innlevelse, null ansiktsuttrykk, null karisma, null engasjement. Han bare står der og roper ut kommandoer uten å ha peiling på hva han driver med.

 

Og til dere som sier at PH ikke ble pissa på av Fossefallet... Jeg beklager å måtte si det, men de var 2 hakk bedre enn PH gjennom store deler av kampen. Når man selv står i PH eller sitter like rundt så skjønner jeg også at det kan oppleves som at PH er konge, men når man sitter midt på og får begge grupperingene omtrent like langt fra seg, DA hører man virkelig hvem som "pisser på hvem". Slik har det desverre vært mot veldig mange lag i år :(


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f