Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HBL

Juniorspiller
Ble medlem: 17 jul 03
Innlegg: 144

Lagt til: 10 nov 09, 23:23

Opprinnelig postet av Norip

Jeg vet hvorfor ting blir som de blir jeg, det er noen som synger en viss sang, ja dere vet alle hvem jeg mener ! den dreper alt som heter stemning !

Vi trenger en forsanger som faktisk klarer å kjefte på folk når de ikke synger, folk må tåle å høre dette når de står på ett supporterfelt og kan ikke løpe grinenes til onkel ulf eller onkel jaran fordi vi krever at det skal bli kjørt litt hardt!

 

Det var jo kjeftinga som senket og drepte stemninga. Vis dere tenker dere noen år tilbake i tid, den gang som Ph sang ut hvem som helst på stadion, den gang var det ingen som kjeftet. Den gang ble vi bare oppfordret og dratt med av engasjert forsanger, vi hadde enkle sanger som kom mer spontant. Det var den gang vi hadde det artig på feltet, vi var inkludert og en sammensveiset gjeng. Men så begynte forsanger å kjefte og smelle,(denne historien kjenner vi, så den lar vi være) forsanger forsvant, men kjeftingen forsatte av andre grupperinger som anså seg selv som ekte elitesupportere, og alle andre var juletrær og tanter( trenger vel ikke utdype dette noe mer heller igrunn). Å slik har det vært fram til nå uten at styret i PH har klar å gjort noe med det heller. 

Så mann kan faktisk dra noen sammenligninger mellom FFK og Plankehaugen, Det går for nedover når en gruppe innad i organisasjonen drar i en annen retning!!. Så her har begge styrene litt av en opprydning å gjøre i vinter og de bør begynne med seg selv!!

Henning Bødtker-Lund

---------------------------

ffk
arsenal
evig aristokrat
Glommen Rugby Klubb


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f