Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 10 nov 09, 20:30

Haha. Du skulle vært komiker. Money mouth

Ønsker ikke dialog? Med hvem? Henriksen? Skal jeg ha dialog med han? Jeg skjønner ikke hva du prater om engang. Undecided

Jeg personlig har ingen glede av å komme tilbake til eliten i 2011 (regner med det var det du mente) sålenge det går ut over langsiktig tenking. Kan jeg ikke forholde meg til virkeligheten? Virkeligheten er at vi har endel folk i klubben som ikke burde vært der, det er virkeligheten. Og da gjør jeg alt i min makt for å prøve å påvirke det. Men du har rett i én ting hvertfall, og det er at jeg "fyrer" opp om all dritten for alt det er verdt. Og det gjør heldigvis endel av spillerne også. All dritten må frem på bordet selv om det lukter vondt. Først etter dette kan man begynne å gjøre grep.

Termitt? Kreftcelle? Kraftig kost. Og saklig ikke minst. Smile

Løpegutt for furtne/illojale medarbeidere i administrasjonen? Nuvel, ikke jeg hvertfall. Jeg prater for meg selv. Hvem denne/disse illojale typen(e) i administrasjonen er vet ikke jeg hvertfall, men jeg kan tenke meg hvem det er. Hvis det er den jeg tror vil jeg helst ha han bort fra klubben også.

Styret i Plankehaugen ønsker jeg ikke å si så mye om, annet enn at jeg er fullstendig enig i disse tre bannerne. Timingen var som sagt muligens feil, men jeg er jaggu ikke sikker. Hvis det skulle kommet på et annet tidspunkt måtte det vært tidligere på sommeren/høsten.

Håper du er på plass på stadion til året da, vi trenger flest mulig folk på kampene. Både de som mener det ene og de som mener det andre.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f