Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Hegerfors

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 10 nov 09, 15:35
Endret: 10 nov 09, 15:42
Endret av: A.Hegerfors

Vedrørende kilder og anklager om løgn:
Er dere virkelig så naive at dere tror at artiklene til FFK-supporter.net er basert på anonyme kilder? Det er faktisk forskjell på kilder som blir holdt anoyme overfor "folk flest" slik som her og kilder man ikke vet hvem er. Jeg blir helt matt over at enkelte her faktisk bruker Nettavisen som argumenter for at det FFKsupporter.net skriver er feil. Hallo? Nettavisen?! I regi av TV2... Jeg vet ikke hvem som driver mest kokos-journalistikk jeg...

Har det ikke slått en del av dere hvorfor FFKsupporter.net gang etter gang sitter med informasjon som faktisk stemmer? Kanskje fordi kildene da føler seg trygge på at ting blir fremstilt riktig, at man ikke går ut med navn uten videre o.s.v. Har ikke slått dere at kildene faktisk stoler på gutta bak FFKsupporter.net fremfor f.eks. VG, TV2, Nettavisen, F-B e.t.c.

Man ikke rette baker for smed!
Jeg kan forstå om enkelte her fortsatt ønsker å tro på at Nordlie er rett mann, at spillerne er sutrete o.s.v.. Og med utgangspunkt i dette Jantelovens land, så kan jeg forstå at enkelte ønsker at FFKsupporter.net skal drite seg ut. Det er tydelig at enkelte ikke aksepterer at noen faktisk vet mer! Joda, dere har full rett til å ikke tro på det de skriver frem til det motsatte er bevist. Men likevel: Enkelte hevder jo ganske så bastant at FFK-supporter.net har en skjult agenda? Jeg spiller ballen tilbake: Hva er kildene deres? Eller er det bare et desperat forsøk på å ikke måtte innse at man selv tok feil?

For egen regning - Kommentar til artikkelen:
Jeg har ikke tenkt til å avsløre mine kilder. Men påstanden om at Tom Nordlie omtrent ikke har noe som helst tillitt i spillergruppen stemmer! Velg om du vil tro det eller ikke, men jeg har ingen skjult agenda.

---------------------------

Sverige marscherade ut ur VM-90: 1-2, 1-2, 1-2


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340