Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 10 nov 09, 13:39

Opprinnelig postet av kanogvetalt
At noen i det hele tatt har vært positive til at han ble engasjert som trener er utrolig. Han mangler alle de egenskaper som skal til for å fremstå som en god leder og motivator, han er også en elendig kommunikator. Når situasjonen var som den var, så var vel han den minst egnede personen jeg kam komme på til å redde skuta.

Vel, han har jo til tider vist at han absolutt ikke mangler dette.  Gjorde god jobb med Sandefjord i 2 eller 3 sesonger, Start ihvertfall en sesong, reddet Viking fra nedrykk nettopp som motivator og har gjort underverker med Kongsvinger.  Men så igjen feiler han helt fullstendig.   Nordli klarte ikke å redde FFK, men FFK tok allikevel flere poeng etter han kom enn før.  Kanskje klarte han å redde FFK fra direkte nedrykk.

Men når det er sagt, med bakgrunn i det som har fremkommet både mht hans ansettelse og spillernes manglende tillitt så har FFK nå et gigantisk problem.  Vel 2, det andre er Henriksen som er upopulær i flere leire og det kan ikke en toppleder leve med i et ikkekommunistisk land/firma.

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340