Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 10 nov 09, 12:54

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Aune er en hyggelig fyr, men kommer aldri til å bli en topp trener, han har rett og slett ikke de ferdighetene som skal til for å bli en dyktig trener. Aune er der han er mer fordi han aldri kutta ut fotball. Har ett navn pga tilstedeværelsen, men ingen kompetanse.

Vet du dette sikkert?

Det er vel kanskje et av de mest sjanseløse innleggene jeg har lest på laaaang tid her inne! Jeg har selv hatt han som trener/lærer, og kjenner andre yngre spillere som har hatt han som trener og lærer. De skryter masse av hans kompetanse og ferdigheter, og av personen Tom-Freddy. Jeg har som sagt selv hatt han som trener og lærer og har bare godord å komme med. Jeg kjenner også godt en trener på kretslagsnivå fra den blå byen (jeg vil ikke ut med navn her inne) som også skryter masse av Tom-Freddy. Aune er det største trenertalentet i Østfold i følge han og andre, og på samlinger er det Aune de andre gode trenerne strekker seg etter.

Så du mener vi skal sløse bort et slikt talent?

Fordi han tok få poeng med laget etter at Grönis forsvant? Er det grunnlaget?

En annen ting er at Aune er flink med talenter og passer ypperlig inn i en langtidstenkende trenerjobb. Nå må vi i Fredrikstad akseptere at det kan ta 2-3 sesonger å få laget på bena igjen, for med det kaoset som er i klubben nå om dagen rykker vi ikke opp.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f