Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 10 nov 09, 10:12
Endret: 10 nov 09, 10:29
Endret av: Holters

Jeg synes egentlig at diskusjonen lokale versus ikke-lokale er rimelig tafatt og uinteressant, da starteleveren til Nordlie må sies å ha vært vår antatt beste basert på de siste kampene mot slutten av sesongen. Det er en selvfølge at våre antatt beste skulle starte denne kampen.

En spiller som Everton tilbakela kanskje flest meter i løpet av denne kampen. Piiroja kjempet og stod på som alltid. Og Gashi løp som jernet han også. Ingen av disse er lokale, selv om Gashi er norsk, og eksemplene er mange.

Som Alex er inne på, så har f.eks. Ramberg falt totalt igjennom de gangene han har fått sjansen, og virker rett og slett ikke å være sterk nok psykisk. Jeg ser ikke hva som tilsier at han hadde gjort noen bedre jobb enn Barsom sentralt, da han har falt igjennom ved tidligere forsøk i den rollen. Det har vi observert mange ganger.

I tillegg er det ingenting som nødvendigvis tilsier at lokale ville ha kjempet mer i denne kampen. Det var nok viktig for de utenlandske spillerne å sikre spill på øverste nivå også. I tillegg er dette med gode holdninger og innsats noe som bør kartlegges underveis i prosessen når man henter utenlandske spillere. Ingen kan påstå at en spiller som Celso Borges - som tross alt bare er 21 år - har dårlige holdninger. Holdningene hans er langt bedre enn f.eks. Raymond Kvisviks sine, og jeg sitter med inntrykk av at mange mener vi burde ha brukt flere lokale spillere fordi dette ble ytrert i media like etter kamp.

Derimot synes jeg de taktiske disposisjonene under kampens gang var på grensen til hårreisende.

Og jeg synes det er viktig å la folk få komme frem med sin versjon og sin kritikk nå - uansett om man er enige eller ei. Dette er ikke tidspunktet å tie kritikk på.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f