Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 10 nov 09, 08:56

... og betale ut en heftig fallskjerm til Keiko? Samme hva folk måtte mene om Nordlie tviler jeg på at klubben har råd til å bytte ham ut. Forøvrig er vel et nytt trenerbytte nå det siste vi trenger.

Det viktigste nå er at ingen blir avfeid umiddelbart når de kommer med kritikk. Dersom det er sannhet i kritikken, vel å merke. Det viktige er at hele klubben, fra materialforvalteren på juniorlaget og opp til adm. dir., er villige til å lære av alt som har gått galt i år.

Dersom det per dags dato er gnisninger mellom enkeltspillere og folk i ledelsen, eller mellom spillerne, så er vi pokka nødt til å få ryddet opp i det, jo før jo heller. Lenge før sesongoppkjøringen til 2010 er i gang.

 

Nok om det - over til hva Piiroja faktisk har sagt nå. Det har jo gått rykter om dette helt siden i vinter og når nå både Raio og Pål André mer eller mindre bekrefter det, er det bare å gremmes ytterligere. Jeg blir rett og slett lei meg og sint. De som drev bråk og tull burde ha fått valget der og da, ikke senere - skvær opp nå, og oppfør dere, eller finn dere en annen arbeidsgiver. Når Raio sier at det ikke ble tatt tak i, er det bare nok et bevis på hvor lite profesjonelt ting har vært gjort i FFK i år. Personalpolitikk, mediahåndtering, papirer - alt bærer preg av en organisasjon som ikke hører hjemme på toppnivå. Hvis vi vil ha en klubb på toppnivå, må alle ta lærdom av denne sesongen, og ingen - ingen - må få sette seg på sin høye hest og si at de har gjort alt riktig.

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340