Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 09 nov 09, 22:39

Opprinnelig postet av kjellemann

Greit at han kan passe på litt hva han sier men er helt enig med kvisvik at vi har alt for mange utlandske spillere som ikke vet hva det er å blø for drakta.Stå på kvisvik,er på tide noen sier sin mening

hehe genialt at Raymond nevner "blø for drakta" når var det sist Raymond gjorde det??????? Ikke noen gang i hans siste periode i FFK. Greitt han har spilt enkelte bra kamper, men han har jo aldri giddet å yte innsats på trening. Og det er faktisk der grunnlaget for å "blø for drakta" legges. Hadde han trent bra hadde han vært en av scandinavias beste spillere, men han gidder ikke.

Så han er den siste som burde si noe om å blø for drakta, han har vel hatt mest fokus på å få mest mulig, lengst mulig.

Og hvilke utenlandske spillere er det som ikke blør for drakta? Problemet er vel heller at det er de lokale som ikke gjør det. Når var det sist Ramberg f eks satt inn en hard takling? Han ser jo ut som han er livredd for å skade seg.  Eneste lokale spilleren jeg mener blør for drakta er Czwartek. Men han har jo fått en del spilletid og.

Kan si mye rart om f eks Barsom og Everton, men innsats har de, samme har Rajio og Borges. Synes vel heller det er rart hvor lite de lokale blør for drakta.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f