Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 09 nov 09, 10:31

Til Math

Jeg er svært enig i mye av det du skriver Math, men syns ikke han burde holde kjeft, han avslører både seg selv og mye av det indre liv i FFK.

Hvis man er rikttig kynisk så kan man beskylde Kvisvik for å legge skylda på de utenlandske spillerne for det som har skjedd og det er rett og slett smålig, råttent og feigt!! Han beskylder Everton, Borges og wallace, og flere for å ikke blø for drakten!!! ikke ha klubbfølelse?

Han som ringte til Brann etter forrige sessong og tilbydde sine tjenester!. Han som gang på gang tydelig fremstår utrent og i fysisk dårlig forfatning bedyrer nå hvor mye han blør for drakta? Han lanserer en bok full av røverhistorier ene og alene i den hensikt å sikre sin pensjon, før FFKs viktigste kamp på mange år for å få maks oppmerksomhet og dermed selge flere bøker. Helt legitimt det, men da nytter det ikke å komme etterpå og skryte på seg "blø for drakta og elsker FFK insstilling" det er rett og slett ikke troverdig!!

Da FFK sikret seg sølv i fjor var det da færre utlendinger på laget?nei,  men da hørte vi ingenting fra den kanten.

Raymond er skjøvet ut i kulden i FFK og han er ferdig i klubben, han har da lov til å være bitter og fruestrert, det er menneskelig og jeg skjønner hans følelser, men det gir han ingen rett til å lire av seg "nonsens" pakket inn i populistiske vendinger. Kvisvik har vært i norsk målestokk en stor spiller, til tider briljant en entertainer og en herlig teknikker han har gitt oss mange gledesstunder, men nå bør han sørge for en verdig avskjedd, kritiser gjerne FFK, men vær saklig.

Det eneste fornuftig jeg får ut av det intervjuet er at Raymond mener FFK burde satse mer på egenproduserte spillere, helt enig her har FFK forsømt seg, men å signere gode utenlandske spillere må et lag som vil noe også gjøre ved siden av.

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f