Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 09 nov 09, 09:41

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart

Jeg vet ingenting om Nordlie som trener, og dere vet fint lite om det også. Jeg velger å ikke kritisere før jeg VET, det gjør dere og. Dere må huske at kritikk ofte kommer fra skjulte agendaer, og agendaen til en del av kritikerene er ikke alltid så skjulte heller.

Du vet det samme som alle andre om Nordlie, ihverfall om du har fulgt med på fotball de siste 10-15 åra;
- mannen blir fjernet i klubb etter klubb, og de klubbene han forlater ligger ofte igjen med brukket rygg og x antall millioner fattigere. Som jeg skrev tidligere: Mannen tjener vel mer på å samle fallskjermer enn på å trene lag

-Han tar for mye plass i en organisajon og sliter ut omgivelsene. Derfor presterer lag han trener ofte ikke over tid, bare i korte perioder før de som skal prestere er dritt lei.. Han fjernes da p.g.a manglende resultater og vanskelig personlighet.

-Han har et ganske ensporet syn på hvordan fotball skal spilles uansett spillermatriell. 

-Han er kjent for å være dårlig på talentarbeid. Det i seg selv er jo en katastrofe for FFKs talentarbeid som ikke er all verden fra før.

-Han er kjent for å ikke kunne styre humøret sitt. Kjefting og smelling og dårlig behandling av enkeltindivider..

Og ikke minst:
-Han greide ikke den jobben han ble hentet til FFK for å gjøre. Den jobben som i utgangspunktet var eneste grunn til at han ble hentet.. Den som tror han fikk kontrakt på 2,5 år for å bygge laget er bare naive. De 2 ekstra åra fikk han for at han forlangte det, og panikken i styre og stell i klubben var så stor at de skrev under på hva som helst for at han skulle komme å redde klubben fra nedrykk. Nå vil de samme menneskene (og dessverre vi andre) møte den brutale hverdagen....

Man trenger da ikke oppleve alt ting selv for å lære? FFK burde lært av andres erfaring med Tom Nordlie og holdt seg milevis unna mannen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340