Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 08 nov 09, 23:57

Opprinnelig postet av Acromion

Opprinnelig postet av kjellemann

Nordli har tapt 500000 på at laget rykket ned.Mener han hadde bonus på den summen hvis han berget plassen.

Nei er nok spillerne som får ta på seg mest skyld her

 

Og gjett om det gikk i "tenker dere ikke på meg i det hele tatt??" i garderoben i pausen på fredag. En setning han brukte stadig vekk i kongsvinger. I tillegg grining og banning, og trusler om å si opp jobben. Noe som kommer til å gjenta seg hver gang han føler seg urettferdig behandlet. Håper bare han gjør alvor av det en gang.

Alle som så kampen er enige i at spillerne utpå der sviktet og presterte en elendig forestilling. Men det ser jo ikke ut til at magikeren Tom fikk til å motivere dem noe særlig til 2. omgang heller, da.

 

 

Jeg må selv innrømme at jeg har litt sansen for Nordlie, men synes han gjorde en del rare ting på fredagens kamp + før kampstart. Synes også Nordlie gjør noe merkelige grep under hver kamp og bytter alt for seint ut i kampen. På Fredag virket det som om INGEN av spillerne hadde fått for seg at nå ER det kniven på strupen for oss, vi må vinne, og dermed ble totalt tatt på senga av gode Sarpsborg 08 spillere.

Så må jeg si, nå er vi i Adeccoen, og jeg synes vi skal gi Tom Nordlie tiden for å få oss opp igjen, vet at mange er skeptiske til mannen og jeg forstår den, men nå er han ansatt som trenern våres og skal gjøre en jobb, og da må vi supportere i stedet for å slenge dritt om mannen her på forumet, stå BAK laget og støtte dem på veien opp igjen.. Hvis ikke blir ting gjort fra verre til værst og skitkastingen fortsetter og det vil også prege laget..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340