Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

pasi

Bedriftsspiller
Ble medlem: 08 nov 09
Innlegg: 3

Lagt til: 08 nov 09, 16:50

At Borges har blitt svakere er fordi han er temposvak. Det blir man i større grad tatt på i 4-3-3 kontra 4-4-2. Men jeg syns ikke Borges har vært spesielt god uansett hvem han har hatt som trener i FFK. Unntatt perioden han ble brukt som spiss. Da var han god.

De spillerne du nevner kanogvetalt er spillere som stort sett har sittet på benken, også når de var skadefrie. Bortsett fra Thomassen da som ble plassert der når Wallace var tilbake. Personlig skulle jeg sett at Thomassen fikk fortsette. Han er nemlig en smartere fotballspiller enn det Wallace er. Er det noen som er villig til å betale for Wallace så er det bare å selge.

Jeg tror kanskje dere misforstår meg litt. Jeg mener nødvendigvis ikke at Nordlie var riktig løsning eller at han kommer til å være det i fremtiden. Men å legge skylden på han for at det gikk som det gikk blir veldig unyansert. Det var store problemer innad i laget lenge før han kom inn i bilde. En stor del av æren for det kan spillerne selv ta.

Spillerne har vært i FFK gjennom hele sesongen, mens Nordlie har vært her i noen få uker. Allikevel er det bortimot ingen som setter et litt kritisk lys på hva spillerne har prestert denne sesongen. Det mener jeg er skivebom. FFK's spillerstall skulle vært bedre enn kvalikk, skader eller ikke.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340