Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 08 nov 09, 12:28

Opprinnelig postet av pasi

 

Det der er ingenting annet enn ansvarsfraskrivelse av spillerne som har spilt langt under pari i hele år.

Du kan da ikke underslå at skader før, og gjennom hele for sesongen, har gjort utslag da laget aldri kunne mønstre noe som kunne ligne en førsteelver før Nordlie ble ansatt som trener. Spillere som Wallace, Gardar, Ophaug, PAC, Thomassen var viktige sist sesong. Det har det vært skader på mange av de nest beste også. Dessuten henter han relativt kostbare forsterkninger.

Dessuten har Nordlie en overbevisende statistikk på sin side når det gjelder å tape kvalik kamper. Det er ikke for ingen ting at han er "god" på å få laget sitt til å svikte når det gjelder som mest.

Vi så i flere kamper at FFK startet kampene bra, og at motstanderens trener tok grep halveis i førsteomgang for så å snu kampen. Nordlie blir satt sjakk matt fordi en ikke evner å gjøre mottrekk

En ting er svake evner som trener, motivator, taktiker og sosiale ferdigheter som en kråkebolle. Engelsk kunnskapene hans er neppe prestasjonsfremmende for de ikke norsk språklige spillerne. Se hvilken utvikling Borges har hatt under Nordlie.

Den eneste måten å redusere skadene ytterligere er å bli kvitt Nordlie så fort som mulig. Forberedelsene til neste sesong starter nå. Det haster å få avklart dette.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går(noen trener får ikke gått fort nok). Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f