Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bob page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 07 nov 09, 17:12

Opprinnelig postet av IxiO


Forsanger, man skal F**** meg ikke trenge en forsanger, det skal komme naturlig. Greit med en som drar igang, men hvis man ikke greier å få igang en sang uten hjelp av en sokk med ropert er det faen meg ikke håp.

Så er det de som klager på BRH, jeg bøyer meg i støvet for BRH, de har faktisk fått tilbake litt liv på feltet, samme om de drar igang litt "Uhyggelige" sanger, la de, er du jævli imot det hold for øra å vent til det er ferdig.

Bor dessverre i trondheim så får ikke støttet laget som mye som ønsket, men når jeg først kommer tilbake til byn, så kommer jeg aldri hjem uten å slite med å snakke. Hvis du absolutt skal stå sammen med BRH og PH, SYNG, HOPP gjør hva faen du vil, bare du gjør noe uten å stå der.

Liker du det ikke ? Da har du godt over 11 000 andre seter å velge mellom. Kos deg !


EDIT: Hørte plankehaugen bra istarten, men på tv hørte man nesten bare 08... mulig dårlig plassering av mics fra NRK sin side. Men veldig fin åpning med bluss osv, synd det ikke påvirka 08 noe særlig.

Syns du det var dumt med Zoran som forsanger også ? 

Det som jeg syns er problemet med BRH er at de tror de har enerett på sangvalget. Står man i PH er det forsangeren som styrer alt av sang. Jeg har sett flere ganger denne sesongen at det har vært sure miner og kjefting fra brigaden fordi forsangeren ikke har vært på "lag" med disse, senest i går da briganden sang den sedvanlige "alkohol-sangen" dems. Forsangeren prøvde da å dra igang haugen med en annen sang, noe han klarte og fikk da kjefting og smelling fra BRH. At det ble dårlig stemning da kampen dro seg mot slutten var pga at folk innså hvor det bar.

 

Syns faktisk det begynte å gå nedover med PH da BRH ble dannet. Det førte ette min mening til at Zoran ble med gjengen og "bråket" med blussinga etter bortekampen mot LSK i 2007. Det førte igjen til utstengelsess saken som resulterte i at Zoran trakk seg. For godt denne gang... Siden den gang har BRH ment at de har hatt førsteretten til å definere hva som er god tribunekultur, tross i at flertallet av de som står på PH har ment noe helt annet. De har heller ikke hatt evnen til å ta i mot sakelig kritikk for så å stoppe opp å tenke "Ok, kanskje dette ikke er det folk i PH vil, kanskje vi burde gjøre ting anderledes for å få med folket".

Jeg tror faktisk at vi fortsatt hadde hatt Zoran som forsanger hvis BRH ikke hadde blitt dannet.

Bråket her inne har bestått av skitkasting fra begge sider. Zoran hadde sine feil han, men den største som jeg ser det var evnen til å ignorere folk som kritiserte her på forumet fordi han kjeftet på folk pga de ikke sang. Greit, man skal ikke angripe folk fysisk, men kjeft for at man ikke åpner munnen i det hele tatt når man står på PH-feltet har man ingen ting å  klage på.

 

---------------------------

FFK og Sarp 08 i Tippeligaen 2011


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f