Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 07 nov 09, 12:10

Opprinnelig postet av Lex

Nordlie har ikke skylden i dette.

Nordlie har ikke skylden, men han har ikke gjort det noe bedre heller.

Samtlige som trodde det var en god idé å ansette Nordlie på langtidskontrakt bør ta sin hatt og gå. Makan til hårreisende avgjørelse skal man lete lenge etter, men det føyer seg bare inn i rekken av udugelige avgjørelser som har blitt tatt. Bra forslag, Dag Solheim!

Hvordan er det i det hele tatt mulig å gi mannen den høyeste trenerlønnen FFK noensinne har gitt en trener til tross for klubbens økonomiske problemer? I tillegg fikk ham med seg "en mentor og motivator" som også fikk god lønn (7-8-900.000) til tross for at hans kompetanse hovedsaklig består av å jogge rundt med spillerne og få de til å ta noen armhevinger som oppvarming.

I tillegg bestod Grönhagens "sluttpakke" av at han fikk lønn ut hele neste år!! Det er bra forhandlingsevner det. Klubben sitter altså på hovedtrenerlønnskostander på rundt fire millioner til året. Genialt!

Misnøyen vil garantert bare vokse, og det er faktisk billigere å bytte ut nok en hovedtrener fremfor å erstatte alle som har ytrert misnøye med Nordlie. I går var fyren mer opptatt av å kjefte på fjerdedommeren - slik at han fikk advarsel om at han åpnet kjeften en gang til, så ble det tribunen - i stedet for å fokusere på egne spilleres ræva prestasjoner. At Thomassen, høstsesongens formspiller, ikke engang var på banen i går er uforståelig. At Valencia, som maksimalt har hatt én god omgang siden han kom, ble kastet innpå et bekymringsverdig. Han må være den dårligste spilleren jeg har sett i FFK siden Prytz. Trøya hans var blendahvit da han forlot banen i går!!

Hvordan noen i det hele tatt kan mene at Nordlie skal fortsette når han ble hentet inn som redningsmann (innse det, det er det han ble, panikkinnhentet i siste liten), og feiler så til de grader til tross for enorme millioninvesteringer i spillestallen, det er for meg helt uforståelig!

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340