Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 31 okt 09, 23:31

Ett meget godt og viktig innlegg av Rafn og som jeg håper dem rette personene i FFK leser. En skulle jo tro at det meste var elementært. Jeg mener ikke nødvendigvis at Lala skulle hatt flere minutter på A laget, men 100% oppfølging på alle andre plan skulle en tro var selvklart. Virker som det meste går på lykke og fromme om en spiller trives og intergreres. Og går det bra så er det kanskje mer pga gode lagkamerater på jr laget enn noe annet.

    Har faktisk ett håp om at Nordlie kan ta tak i sånne ting, selvom jeg skjønner at en del tviler, så er han faktisk kjent for å villle ha ting på stell i en fotballklubb fra A til Å. Sånn som klubben fremstår er jo ingenting på stell og det finns langtifra en rød tråd i arbeidet der. For det første mener jeg klubben trenger en dyktig sportslig leder for hele klubben som syr sammen klubben til en enhet og som har baller til å ta tak og gjøre tiltak, samtidig samarbeide godt med Tom Nordlie. For mye forlangt? Nei, det må da være mulig. Alternativ? Lars Tjernås kanskje.

Vil også legge til at det er tøft og viktig av Rafn som sikkert er en del i miljøet og som gjør en jobb i klubben prøver å gjøre FFK til en bedre klubb selvom han sikkert tråkker på noen tær...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340