Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 28 okt 09, 18:33

Opprinnelig postet av Holters

FFK har vært heldige for at Dominic Adiyiah overpresterte ut av det blå i U20-VM. Nå kan han sørge for at klubben blir tilført sårt trengt kapital for å bedre på klubbens horrible likviditetsproblem. 10-15 millioner for Dominic er en ren skjær, uventet gave, og en overgangssum i det leiet bør alle være utrolig fornøyde med.

PS! Etter mine kilder, så stemmer 2 av 3 klubber Dagbladet avslørte.

PSS! Det er ikke lenge siden folk hylte om hvor stor flopp Dominic var... Nå hyler man over at det er skandale at FFK ikke venter til etter VM med mindre de får 50 millioner for ham nå... Forstå det de som kan.

Jeg vil først og fremst si at jeg er helt enig med deg om å smi mens jernet er varmt. Lurer på om Henriksen kommer til å rykke ut i media og slakte alle de som kritiserte FFK for å budsjettere med spillersalg? Wink

Jeg ville ikke blitt overrasket om de benytter anledningen til å hevde at de har hatt full kontroll hele tiden.. hehe. Med en overgang nærme summen til Dagbladet så vil FFK få inn mer enn de budsjetterte med, og gudane vet hva det vil gjøre med neste års budsjett! haha. Dessuten blir det spennende å lese i TKKs neste blogg om overgangen blir nevnt. FFK er griseheldige i dette går i orden. Jeg vil påstå at FFK styrker sin posisjon som annerledesklubben i TL hvis dette salget ordner seg :) Man må heldigvis ikke sende inn en søknad i tide for å ha flaks!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f