Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Flisa

A-lagspiller

Ble medlem: 26 sep 09
Innlegg: 300

Lagt til: 28 okt 09, 17:49

Opprinnelig postet av ffkmufc

Er det virkelig noen som mener at vi skal beholde Dominic? Hva er grunnen til det? At han har dominert i norsk TL og 2 div??

Trur det er mange som hadde blitt skuffa når de hadde sett han i FFK trøya igjen, for jeg kan love dere at han ikke hadde prestert her hjemme.

Moro at han presterte i VM, og utrolig bra for klubben som trenger penger.

Gutten er utvilsomt ett talent, men mener dere virkelig at han er verdt over 20 mill? Får vi over 20 mill for han skal jeg runke 4 dager i strekk..



Fryktelig enig!

Synes virkelig dette er stort av Adiyah, med tanke på kvaliteten på kampene (2. div) og antall kamper han har spilt klarer å reise ned i VM (!) og prestere å bli toppskorer og ta laget sitt til finalen som om han aldri hadde gjort noe annet. Nei, jeg håper virkelig han blir solgt til en klubb som kan bruke han riktig og utvikle han, og ikke minst klarer å integrere han.

Man trenger vell ikke noe bedre eksempel på at integrering av spillere er viktigere enn noe annet. Hvordan kan man legge så mye penger i et kjøp av en spiller og så ikke følge det opp. Bør ikke Fredrikstad snart skjønne at vi må slutte å importere mennesker fra utsiden av EØS?

Takk til Adiyah for din tid i FFK, og tusen hjertelig takk for at du mest sannsynlig reddet ledelsen med Henriksen i spissen for et altfor stygt underskudd. Jeg kaller det ren FLAKS og julegave på forskudd!

Dette er å vinne i lotto Henriksen!

---------------------------

Fredrikstad Supporter fra 2001 direkte fra Nydalen, Oslo!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f