Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 28 okt 09, 15:24
Endret: 28 okt 09, 15:28
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av TheJester

Hvis det er et bud mellom 1 og 9,99 mill, så bør de tyne klubbene litt til. Det er jo ikke lenge siden budene startet og noen klubber vil nok gå noe høyere. 

Tror du virkelig at FFK er så dumme at de ikke forstår om budene har nådd sitt maksnivå, eller om andre vil gå videre?

Synes folk har totalt urealistiske forventninger til hva Dominic er verdt!

"Vent til etter VM", hva tyder på at Dominic vil prestere der? Da vil han tross alt møte store, sterke, taktiske kloke forsvarere, og ikke de uskolerte juniorspillerne som viste alt annet en imponerende forsvarsspill i U20-VM. Dominic har blitt avkledd av tippeligaforsvarere da han fikk sjansen, hvorfor skal han da brått prestere mot enda bedre forsvarere i et eventuelt VM?

Det vil være galskap å satse på at Dominic skal ta et VM med storm! Selg ham for all del nå som hypen er størst!

Faktum er at eventuelle kjøpere priser ham for det han er: Ett talent, som kan bli god med tid og stunder, men som ikke er noe ferdig produkt per dags dato. Faktisk langt derifra.

Klubben får nok et åttesifret beløp, men de som drømmer om 50 millioner - eller 30 for den saks skyld - bør seriøst ta seg en reality check. De interesserte klubbene er ikke villige til å strekke seg særlig lenger. Da trekker de seg heller ut, og hva hjelper det FFK?

FFK har vært heldige for at Dominic Adiyiah overpresterte ut av det blå i U20-VM. Nå kan han sørge for at klubben blir tilført sårt trengt kapital for å bedre på klubbens horrible likviditetsproblem. 10-15 millioner for Dominic er en ren skjær, uventet gave, og en overgangssum i det leiet bør alle være utrolig fornøyde med.

PS! Etter mine kilder, så stemmer 2 av 3 klubber Dagbladet avslørte.

PSS! Det er ikke lenge siden folk hylte om hvor stor flopp Dominic var... Nå hyler man over at det er skandale at FFK ikke venter til etter VM med mindre de får 50 millioner for ham nå... Forstå det de som kan.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f