Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 25 okt 09, 20:57

Opprinnelig postet av tomroar

Nordlie ba om tap i dag med lagsoppstillingen vi startet med.

Ramberg !! , banens desisdert dårligste, hvorfor var han inne på banen i det hele tatt, han har kun spillt en håndfull gode kamper.

Er stallen så dårlig at han fikk tillit nok en gang, håper Nordlie ser denne kampen i reprise og lærer av det. Er Ramberg på banen i kvalikken er vi i adeccon .

 

Valencia ! ti minutter som er ok etter overgangen, stryk i dag nok en gang.

Wallace !  Hvorfor ble han ikke byttet ut i løpet av kort tid, Thommassen gjorde en mye bedre innsats da han kom inn, det gjorde han også i forige kamp.

Nå angrer vel Plankehaugen på at de ikke aksjonerte tidlig i sommer , og krevde endringer , men de var jo som kjent opptatt med ny pub som skal brukes i Adeccon til å se de store lage i tippeligaen.

Lurer fælt på hvilken spiller du mener skulle ha spilt istedet for Ramberg? Håper du har noen gode alternativer å komme opp med her.. Og samme med Valencia?

Og hva mener du Wallace gjorde galt? Thomassen var bra når han kom inn, men kan ikke fatte og begripe hvorfor du mener han skulle startet på bekostning av Wallace.

Hva skulle Plankehaugen aksjonert mot? Skulle de krevd endringer? Endringene kom jo, vi har faktisk fått et nytt trenerteam.

Greit nok å være irritert over tap, men innlegget ditt må være noe av det mest patetiske jeg har sett på lenge.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340