Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffkmats

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 24 okt 09, 14:27
Endret: 24 okt 09, 14:31
Endret av: ffkmats

Opprinnelig postet av Tøfflus

Leser på f-b.no i dag at Keiko har veldig lyst til å beholde brasilianeren. Nesten for enhver pris, virker det som.

Éverton har vært lovende i de siste kampene, men jeg mener fortsatt ikke han forsvarer en prislapp på fem og en halv million. Ikke i den økonomiske situasjonen klubben er i nå. Vi har rett og slett ikke råd til å gamble på at han skal storspille neste sesong og selges med stor fortjeneste eller skyte oss til seriegull og suksess i Europa.

 

Du mener han ikke forsvarer en prislapp på 5 og en halv mill. Vi hadde med å gjøre en spiss som hele tiden har vist at han har ferdigheter langt over tippeligaen, men som ikke scorte mål. Da var jeg tilbøyelig til å være enig med deg om at prisen ikke kunne forsvares.

Nå derimot ser vi på en spiss som har kapasitet til å herje med hvilket som helst forsvar, en spiller som kan skape uro alene, og som i tillegg har begynt å score mål! Han har ikke veldig mange mål, men kurven hans peker absolutt oppover på dette punktet. Mener du da Tøfflus at vi skal finne: a) En spiller som er yngre og som KAN bli veldig god på sikt? Eller b) En spiller som når Evertón til knærne?

Desverre er det sånn i fotballen at man ikke får kjøpt en målgarantist til 5 mill. Og da Evertòn er i mine øyne en bra spiss som i tillegg allerede fra neste år kan være helt i toppscorertoppen (ja, det tror jeg faktisk), så må han være det beste alternativ. Man kan hvertfall ikke finne en eller annen ny Brasilianer/ Afrikaner og begynne på nytt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f