Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 okt 09, 13:55
Endret: 23 okt 09, 13:57
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av GodeGeir
Var det noe som tydet på at Eggen skulle bli en trenerlegende i 1984?De fleste regnet han som en one hit wonder.som ikke hadde annet å tilby enn skriking og utskjelling. Så kan ikke det skje med Tom også?

Hvis det er flere enn deg som baserer seg kun på dette når de hevder at Nordlie er rett mann både på kort (noe jeg enig i) og lang sikt, så vil jeg nå si at det ikke var det helt store argumentet ;)

Rosenborg måtte også betale prisen for Eggens regime. Da han dro, dro han i et perfekt tidspunkt. Han hadde kjørt samme førsteellever i en årrekke, nesten uten å komme med unge tilskudd. Det betydde at Hareide fikk en stall som ikke hadde mange årene igjen. Han tok gullet. Så startet nedturen for alvor. En etter en la den ene bautaen opp etter den andre. Det ble et brått generasjonsskifte for RBK. Hele stallen måtte fornyes på få sesonger, og det er først nå at laget er friskmeldt med nye tilskudd.

Hadde jeg takket ja til 13 seriegull hvis betalingen var tre-fire flaue år? Absolutt! Men slik er ikke realiteten lengre. Eggen kunne kjøpe de beste spillerne fra de nest beste klubbene. Forskjellen er visket ut nesten for godt nå. Det er verre å komme seg til Champions League og innkassere de store summene også. Vi får mest sannsynlig aldri oppleve 13 år med dominans i norsk fotball som det Rosenborg hadde igjen. I likhet med Drillo var egentlig Eggen trener med suksess på et veldig gunstig tidspunkt.

For å svare på spørsmålet ditt. Han kan selvsagt få suksess over lengre tid. Men når han har skapt misnøye i nesten hver eneste klubb han har vært i, er det noe som sier meg at det er hovedpersonen selv og ikke "sutrete" FFK-spillere som er feilen.

Hvis det er så at spillerne tåler kjeften i medgang, og også en del treningsmengder. Hvordan ville du/dere har reagert når kroppen er utslitt etter et år eller to og du får mer og mer kjeft jo mindre du orker? Når i tillegg resultatene på banen går åt skogen, vil man da prestere av å bli kjeftet huden full? Jeg kan ikke finne på noe mer demotiverende...

Jeg ser en nevnte kjøkkenet som en arena hvor det blir brukt kjeft. Det er vel et av få arbeidsplasser hvor dette tydeligvis fungerer. Men ser du noen gang en skitrener kjefter løperen sin huden full? Tror du Thorkildsen får huden full av kjeft hvis han ikke presterer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340